OBS De Kraaienboom | Kreek 14 | 1654 JX Benningbroek

Welkom op de Kraaienboom

Onze School

 

Leren met plezier!

 

De Kraaienboom is een openbare dorpsschool, gelegen in het prachtige dorp Sijbekarspel/Benningbroek. Wij hebben veel aandacht voor de ontwikkeling van het individuele kind. Onze school is onder andere rolstoelvriendelijk. Peuterspeelzaal De Minimolen en de jeugdbilbiotheek is in ons gebouw gevestigd.

 

Naast het aanbod van de basisvakken, zetten we in op de brede ontwikkeling van kinderen. We zijn dit jaar gestart met het onderwijsmodel Vier Keer Wijzer, om betrokkenheid van de kinderen optimaal te benutten, leerplezier te vergroten en talenten te ontdekken of verder te ontwikkelen.

 

Onze kernwaarden zijn: plezier maken, ontdekkend leren, verantwoordelijk zijn, samenwerken, talent ontdekken en zelfstandig worden. 

 

Het leerkrachtenteam is klein en hecht. Wij werken goed met elkaar samen om het beste onderwijs aan uw kinderen te geven. Openheid, vertrouwen en samenwerking zijn belangrijk in het team, voor de leerlingen en uiteraard ook voor de ouders.

 

Indien u vragen heeft of een afspraak wilt maken om onze school te bezoeken, neemt u dan contact op met Cindy de Bie, directeur van OBS De Kraaienboom.

 

Cindy de Bie

 

mail naar:directie@kraaienboom.nl of bel naar: 0229 - 591408

Missie en Visie

Missie en Visie van De Kraaienboom

Onze school houdt zich bezig met het leren van leerlingen, en het ontwikkelen van een algemene belangstelling bij leerlingen; in het bijzonder het verder leren bekijken van de wereld ...

Protocollen

downloaden

downloaden

downloaden

downloaden

Alle bekijken >>

Leerling aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Klik dan hier om uw kind aan te melden en wij nemen contact met u op.