OBS De Kraaienboom | Kreek 14 | 1654 JX Benningbroek
Missie en Visie

Missie en Visie van De Kraaienboom

Onze school houdt zich bezig met het leren van leerlingen, en het ontwikkelen van een algemene belangstelling bij leerlingen; in het bijzonder het verder leren bekijken van de wereld dan alleen de directe omgeving.

 

Het lesgeven vormt de kern van ons werk. We hebben oog voor het individu, een open houding, wederzijds respect en een goede relatie waarin de leerling zich gekend weet binnen de groep.

 

Daarbij starten we dit schooljaar met het onderwijsmodel Vier Keer Wijzer, om de betrokkenheid van de kinderen optimaal te benutten, leerplezier te vergroten, talenten te ontdekken of verder te ontwikkelen.

 

Leerlingen leren doordat ze nieuwsgierig zijn. Onze school biedt leerlingen de mogelijkheid om kennis op diverse manieren te verwerven. De leerlingen worden uitgedaagd om hun talenten op te zoeken en doorzettingsvermogen te stimuleren.

 

De leerlingen leren eigenaar te worden van hun eigen leerproces. Ze ontwikkelen nieuwe vaardigheden die in de 21e eeuw voorwaarde zijn om uit te groeien tot een wereldburger. Er wordt geleerd om verantwoord en creatief om te gaan met de mogelijkheden die de digitale leeromgeving biedt.

 

Het welbevinden van de kinderen en de leerkrachten en daarnaast dat van de ouders is belangrijk voor ons. We meten jaarlijks de sociale veiligheid van de leerlingen en om het jaar vragen we ouders en personeel hierop via digitale onderzoeken.

 

 


Missie en Visie

Missie en Visie van De Kraaienboom

Onze school houdt zich bezig met het leren van leerlingen, en het ontwikkelen van een algemene belangstelling bij leerlingen; in het bijzonder het verder leren bekijken van de wereld ... Lees verder >>

Protocollen

downloaden

downloaden

downloaden

downloaden

Alle bekijken >>

Leerling aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Klik dan hier om uw kind aan te melden en wij nemen contact met u op.