OBS De Kraaienboom | Kreek 14 | 1654 JX Benningbroek

Welkom

Op de Kraaienboom dagen we kinderen uit om het beste uit zichzelf te halen. In een veilige en vertrouwde omgeving geven we de kinderen de ruimte om te groeien en zichzelf verder te ontwikkelen. 

 

We staan voor kwalitatief goed onderwijs voor alle kinderen. Dat leidt tot kansen en het aanboren van talenten. Dit zorgt ervoor dat de kinderen sociaal, cognitief en creatief uitgedaagd worden. Wij verzorgen onze lessen volgens het directe instructie-model. Dat helpt de leerlingen stapsgewijs en actief de leerstof eigen te maken. Hierdoor doen alle leerlingen succes-ervaringen op. 

 

Naast het aanbod van de basisvakken, zetten we in op de brede ontwikkeling van kinderen. We zijn in 2019 gestart met het onderwijsmodel Vier Keer Wijzer, om betrokkenheid van de kinderen optimaal te benutten, leerplezier te vergroten en talenten te ontdekken of verder te ontwikkelen.

 

Onze school is klein en sfeervol. Er is aandacht voor ieder kind en ieder gezin. In de school leren wij leerlingen goed samen te te leven en samen te werken met anderen volgens de uitgangspunten van de Vreedzame school

 

Lijkt het u leuk om de school van binnen te bekijken en de sfeer te proeven? Leerlingen, leerkrachten en ouders heten u hartelijk welkom! Bel of mail voor een afspraak:

 

Inge Kamerbeek

0229 - 591408

directie@kraaienboom.nl 

Missie en Visie

Missie en Visie van De Kraaienboom

Onze school houdt zich bezig met het leren van leerlingen, en het ontwikkelen van een algemene belangstelling bij leerlingen; in het bijzonder het verder leren bekijken van de wereld ... Lees verder >>

Protocollen

downloaden

downloaden

downloaden

downloaden

Alle bekijken >>

Leerling aanmelden

Wilt u uw kind aanmelden? Klik dan hier om uw kind aan te melden en wij nemen contact met u op.